Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Петър ВолгинНа хората им писна да слушат приказки за

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Петър ВолгинНа хората им писна да слушат приказки за
Коментари Харесай

Петър Волгин: На хората им писна да слушат приказки за принципи, а да виждат борба за министерски постове

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Петър Волгин

" На хората им писна да слушат приказки за правила, а да виждат битка за министерски постове ". Това гласи част от поста на журналиста от БНР Петър Волгин във фейсбук профила му.

Ето какво написа той:

" " Обещайте му нещо на Христо, пък след това не го изпълнявайте.... " Ето тези няколко думи, скъпи другари, демонстрират какво съставляват политическите договаряния у нас. И освен това демонстрират - какво въобще съставлява политиката в България. Въпросният Христо пък желал да утвърждава всяко едно предопределение в бъдещето държавно управление, другояче нямало да даде поддръжка. И в това време същите тези хора се скъсаха да приказват за " морал ", за " битка със задкулисието ", за " битка с корупцията ". Не стопираха да приказват, че никакви постове не желали. Искали единствено правила. Пълни нелепости! Единственото, което вълнува политиците на " смяната ", е по какъв начин да се настанят на местата на тези, другите, които с такава гняв пустосват. Ама пустосването очевидно е имало за цел само да смени едни хитреци с други. Ето това е главната причина, заради която партии като " ИТН " печелят изборите. На хората им писна да слушат приказки за правила, а да виждат битка за министерски постове. Утре може да не е Има Такъв Народ, може да е друга партия. Обаче до момента в който продължава лицемерието на " демократите ", " сериозните политици ", " предвидимите ", ще продължава и търсенето на антисистемни играчи. И това, че някои ще вървят със скъсани дънки в Народното събрание, няма да понижи поддръжката за тях. Тъкмо противоположното. Ще я усили. "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР